Danas je u prostorijama OŠ „Lepenica“ održana edukacija za online nastavu sukladno uputama Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB (br.01-03-sl/2020 od 7.8.2020.god.).

S obzirom na to da se predviđa jedna od mogućnosti da u školskoj 2020./2021. godini ponovo budemo primorani da nastavu ili dio nastave organiziramo kao online nastavu, neophodna je stručna edukacija nastavnika i stručnih suradnika.

Nastavnik geografije Goran Marković uspješno je svladao i realizirao online nastavu u razdoblju dok je trajala, svoje znanje i sposobnosti kroz stručno predavanje prenio je kolegama u školi. Nastavnici su se detaljnije upoznali s digitalnim platformama i aplikacijama koje se koriste u online nastavi te su detaljne upute dobili i u tiskanoj formi.

Sukladno Kalendaru rada za školsku 2020./2021. godinu nastavni proces počinje 7. rujna 2020. godine, a završava 11. lipnja 2021. godine. Zbog trenutne epidemiološke situacije u BiH u narednim danima detaljnije će učenici i roditelji biti obaviješteni o načinu početka i rada nastave.